Achterkant van iPhone Air of iPhone 6 blijkt fake te zijn en vermoedelijk grapje van 3D ontwerper die aandacht nodig heeft

We waarschuwden gisteren al dat je de tweets van Sonny Dickson vaak mooier zijn dan ze in werkelijkheid zijn. Al gauw bleek dat de achterkant van de iPhone 6 afkomstig was van de anonieme twitter gebruiker mornray886. We schreven ook dat het ook wel eens om een 3D mockup zou kunnen gaan van een grafisch ontwerper die net als Dickson aandacht nodig heeft ;) Dat blijkt nu ook zo te zijn.

1

Op het forum van MacRumors hebben ze de foto’s minutieus bestudeerd en komen ze tot de conclusie dat de afbeeldingen waarschijnlijk nep zijn. Of zoals we gisteren al schreven, gemaakt door een 3D ontwerper die aandacht nodig heeft. De foto’s zijn voorzien van de naam Apple met het Myriad Pro Semibold lettertype en dat gebruikte Apple voor het laatst in 2002.

iPhone 6

Het zou logischer zijn als Apple het font van de huidige iPhone 5s zou gebruiken: Myriad Pro Light. Het kan ook om een prototype gaan maar die hebben we nog nooit gezien met een FCC markering.

a

De afmetingen van de iPhone op de afbeeldingen zijn vrijwel identiek aan de huidige iPhone 5s en dat ligt ook niet echt voor de hand als we de laatste geruchten moeten geloven. Helaas pindakaas, te mooi om waar te zijn en het is nog niet eens 1 april…