45 satellietbeelden van ESA en NASA zijn nu gratis te gebruiken als wallpaper voor je iPhone 5, 6 of 6+

Het komt waarschijnlijk door het mooie lenteweer want er zijn al dagen nauwelijks nieuwswaardige berichten te vinden die we kunnen publiceren. Van een (rood) horlogebandje voor de Apple Watch raken we niet opgewonden maar gratis satellietbeelden van ESA en NASA die geoptimaliseerd zijn als wallpaper voor je iPhone 5, 6 of 6+ willen we graag met je delen. Een aantal foto’s zijn afkomstig van de Russische zoekmachine Yandex die op dit moment zeer gedetailleerde stukken van de wereldkaart laat zien. In totaal zijn er 45 foto te downloaden.

Every pattern on this page is, in fact, a satellite image of our own planet Earth. Which is breathtaking, but strangely unsurprising. Choose one as a wallpaper for your iPhone to always remember who you are and where you come from.

Als je via een iPhone de afbeeldingen download kies je, je toestel waarna er een nieuwe pagina opent met de afbeelding in de Safari browser van je iPhone. Druk met je vinger op de afbeelding en selecteer bewaar afbeelding. De foto zit nu in de filmrol van je iPhone. Om de foto als achtergrond afbeelding te kunnen gebruiken kies je instellingen, Achtergrond, kies een nieuwe achtergrond en kies de foto uit je filmrol.
esa
Via: iPhone ticker