4.7-inch backlight paneel voor de iPhone 6 uitgelekt

Hoe de iPhone 6 eruit gaat zien weten we nu inmiddels wel en daarom is het aardig dat er nu eens een backlight paneel is uitgelekt voor de iPhone 6. Het formaat is 4.7-inch volgens de uploader van de foto’s op het Chinese sociale netwerk Weibo. Zoals altijd met gelekte onderdelen voor toekomstige iPhones is het onmogelijk om de echtheid van dit onderdeel te controleren. Op de onderstaande foto zie je een vergelijking met het backlight paneel voor de iPhone 5s en de 5c. De connector zit nu op een andere plaats en de aansluiting wijkt iets af van het voorgaande design.

backlightpaneel

De LED backlight technologie leent zich prima voor het dunne design van de iPhone 6. De dikte zal ten opzichte van de huidige iPhone 5s nog verder afnemen. Volgens geruchten tussen de 6 of 7 millimeter, de dikte van de iPhone 5s is 7.6mm.

De verwachting is dat Apple naast de 4.7-inch iPhone ook een iPhone 6 gaat lanceren met een display van 5.5-inch. De 4.7-inch versie ligt misschien al in september in de winkel maar de grotere 5.5-inch versie laat nog even op zich wachten.

backpaneel2