3D mock-up van iPhone 6 op basis van uitgelekte schematische bouwtekeningen

Vorige maand zagen we via het Japanse blad MacFan uitgelekte schematische tekeningen van volgende generatie iPhones die vergelijkbaar zijn met eerdere geruchten. Op de tekeningen zien we twee iPhones, één met een 4.7-inch display en één met een 5.7-inch display. Of de tekeningen echt zijn weten we niet maar het is niet ongebruikelijk dat er tekeningen van een volgende generatie iPhone uitlekken.

1

MacRumors heeft designer Ferry Passchier een 3D mock-up laten maken aan de hand van de uitgelekte schematische tekeningen van de iPhone 6.

iPhone6

We zien links een 4.7 inch iPhone 6 en rechts de 5.7 inch versie. Of Apple ook daadwerkelijk twee nieuwe iPhones gaat lanceren blijft giswerk. De 4.7 inch versie is op dit moment het meest waarschijnlijk.

2

Op de bovenstaande afbeelding zie je het iPhone 6 design ter vergelijking met bestaande iOS hardware. Helemaal links de iPhone 5s met een 4 inch display en helemaal rechts de iPad mini met een 7.9 inch display. Daartussenin de 4.7 en de 5.7 inch iPhones in 3D op basis van de uitgelekte tekeningen.

Het is zoals altijd met uitgelekte gegevens geheel onduidelijk of dit ook echt de visie van Apple is voor 2014. We zagen eerder deze week wel dat Apple op de hoogte is van de wens van consumenten voor een iPhone met een groter display.