3D concept van iPhone 6 met Liquidmetal body en de iPhablet

We hebben al regelmatig 3D mockups voorbij zien komen van de iPhone 6 die er er vooral uit zagen als een uitgerekte iPhone 5s. De Italiaanse 3D kunstenaar Federico Ciccarese heeft iets verder nagedacht. Dan bedoelen we niet dat een groter display ook meer icoontjes (5 op een rij) kan herbergen maar kijken we vooral naar het virtuele design.

1

De volgende generatie iPhone die we voor het gemak de iPhone 6 noemen zal qua design vernieuwend moeten zijn en natuurlijk zijn ook de gebruikte materialen vernieuwend zoals het display van saffierglas en de body van Liquidmetal.

2

De huidige unibody constructie met een stalen frame gebruikt Apple nu al 4 jaar sinds de lancering van de iPhone 4 en dat ontwerp kan Apple dit jaar niet nogmaals gebruiken. Volgens geruchten is de kans groot dat Apple Liquidmetal gaat gebruiken voor de nieuwe behuizing van de iPhone 6 en dat materiaal leent zich perfect voor een gebogen vormgeving.

3

De 3D mockup met links een iPhone 5s, laat ter vergelijking ook een iPhablet zien met een display wat nog steeds met een hand te bedienen is.