2014 gaat een mooi jaar worden qua vernieuwing bij Apple maar van dit jaar raakt niemand meer opgewonden

De verwachting is dat Apple dit jaar een nieuwe iPhone, budget iPhone, iPad en een nieuwe iPad mini gaat lanceren. Volgens Forbes gaat dat allemaal nog wel even duren en als je dacht dat Apple dit jaar een iWatch of iTV gaat introduceren dan moeten we je teleurstellen want vanwege verschillende problemen gaat dat dit jaar niet meer gebeuren.

De smartwatch van Apple heeft een OLED display nodig vanwege praktische en esthetische redenen. Op dit moment is er maar één fabrikant die aan de vraag van Apple kan voldoen en dat is Samsung. Als je MobileMac al enige tijd volgt weet je dat, dat geen optie is omdat Apple juist bezig is om andere leveranciers te zoeken om niet meer voor 100% afhankelijk te zijn van Samsung. De ontvlechting is net ingezet en zal niet ineens gestopt worden omdat Samsung wel voldoende OLED displays kan leveren.

De Apple HDTV met de werktitel iTV zal ook dit jaar niet op de markt verschijnen. Apple wil gebruik maken van de beste display technologie voor de televisie en de OLED displays met een resolutie van 4K zijn nog niet geschikt voor massaproductie. De vertaling van de bovenstaande informatie zag er vandaag op de beurs zo uit:

aapl