14% van iPhones heeft firmware update van vorige week geïnstalleerd

Vorige week verscheen er ineens een nieuwe firmware update voor de iPhone . Versie 3.1.3 bracht ons weer tethering en de batterij percentage meter zou nu nog nauwkeuriger moeten werken. Niet echt de moeite waard om te updaten was ook eerst onze reactie en uit onderzoek blijkt dat nog bijna niemand de update naar versie 3.1.3 heeft geïnstalleerd.

Slechts 14% van de iPhone gebruikers heeft de 3.1.3 software update geïnstalleerd. 87% van de mensen die de update hebben gedaan werkten al met versie 3.1.2. 13% van de iPhone gebruikers doet niet aan updaten en gebruikt nog steeds een lagere iPhone firmware versie dan 3.1.2. Slechts 3% gebruikt een versie lager dan firmware 3.0

De meting is gedaan door Medialets die de statistieken krijgt door het monitoren van iPhone applicaties voor software ontwikkelaars. Als je de update nog niet geïnstalleerd hebt dan kunnen wij hem je wel aanraden. Er zitten in updates altijd verbeteringen die Apple niet noemt maar die wel goed zijn voor de algehele “gezondheid” en werking van je iPhone.

Bron: Medialets.com