De budget iPhone 5c komt morgen maar is nog steeds te duur

De verkoop van de iPhone 5c valt tegen omdat de meeste consumenten liever kiezen voor de iets duurdere iPhone 5s. Daarbij dacht iedereen dat de iPhone 5c een budget model zou zijn maar Apple doet niet aan budget en daarom is de iPhone 5c te koop vanaf € 599 maar dat gaat morgen veranderen.

Tim Cook liet eerder weten dat het nooit Apple’s intentie is geweest om een goedkope iPhone te produceren. Probleem is alleen dat de meeste consumenten helemaal niet weten wie Cook is en meer geïnteresseerd zijn in een budget-iPhone.

Uit uitgelekte documenten van de Duitse telecomprovider O2 blijkt dat Apple morgen een 8GB versie van de iPhone 5c gaat lanceren. Het prijsverschil met de duurdere 16GB variant van de iPhone 5c is bij onze oosterburen €60. Daar betaal je vanaf morgen € 509 voor een 8GB iPhone 5c, en ja dat is nog steeds veel te veel geld voor techniek in een omhulsel van plastic die inmiddels al bijna twee jaar oud is.

De 8GB versie van de iPhone 5c is in eerste instantie alleen verkrijgbaar in wit of blauw en Engadget heeft de eerste foto van de onderkant van de verpakking van de blauwe 8GB iPhone 5c al ontvangen. iphone5c