Waar blijft de iOS 4.2 update?

Volgens geruchten zou vandaag zou de iOS 4.2 update verschijnen voor de iPhone, iPad en de iPod touch maar hij verscheen niet. Vorige week dinsdag verscheen wel de iOS 4.2 Gold Master voor software ontwikkelaars en net als bij voorgaande iOS GM updates was de verwachting dat de definitieve update vandaag, een week na de release van de GM zou verschijnen. Dit keer dus niet en waarom weten we niet omdat alleen Apple dat weet.

Het zou kunnen omdat er een beveiligingslek is ontdekt of andere problemen in de iOS 4.2 GM die Apple nog snel wil oplossen. Sinds vandaag zijn ook de iAd advertenties van Apple wereldwijd beschikbaar en staan ook de eerste applicaties die geschikt zijn voor de iOS 4.2 update al in de App Store.

Omdat het voorspellen van de iOS 4.2 update een hoog “iene miene mutte” gehalte heeft blijft het dus afwachten. Uit het geruchten circuit horen we dat je aanstaande vrijdag vanaf 15:00 uur maar weer eens op de update knop in iTunes moet klikken.  Als je echt niet kan wachten kan je natuurlijk nu ook al updaten naar iOS 4.2. en dat kan overigens al een week…..

Volgens een gerucht verschijnt de 10.1 versie van  iTunes morgen en kunnen we ook een update verwachten van Mac OS X, de lang verwachte 10.6.5 versie.