Undercover (enveloppe) iPad sleeve is erg handig voor gebruikers van een Smart Cover

De undercover laptop sleeve van Luckies is een sleeve waar zelfs een 17 inch MacBook Pro in past. De sleeve ziet eruit als een klassieke bruine enveloppe. Vlak na de introductie nog onopvallend maar inmiddels kent iedereen ze. Door het klitteband op de achterzijde kan je er ook kleinere portable Macs in vervoeren.

Dat Luckies ook een enveloppe sleeve maakt voor de iPad was voor ons nieuw en we ontdekten de sleeve via de Nederlandse website Bullsi.

De iPad sleeve is een kleinere kopie van de laptop sleeve. Met dezelfde tekst maar op de acherzijde alleen een flap die via klitteband dicht te maken is. Qua uitstraling vrijwel identiek aan een echte enveloppe en voorzien van extra bescherming aan de binnenkant.

De sleeve is aan de binnenkant keurig afgewerkt met een beschermende voering die op fluweel lijkt. Je iPad zal hierdoor niet snel beschadigen.

De Undercover iPad Sleeve is voorzien van een fake adres maar is op het label op de achterzijde wel te voorzien van je persoonlijke gegevens via een (niet bijgeleverde) permanent marker.

Wat erg handig is dat je een Smart Cover of andere Backcase niet eerst hoeft te verwijderen om de iPad in de sleeve te stoppen. Er is is voldoende ruimte om de Smart Cover en de iPad in de sleeve te stoppen. Iets wat bij 98% van de iPad sleeves niet het geval is.

Wij kochten de Undercover iPad sleeve via Bullsi voor € 16,95 inclusief verzendkosten.