Stunt uitverkoop bij MailaMac een iPad met 96% korting

Het was vandaag stunt uitverkoop bij MailaMac, de zakelijke webwinkel van iCentre.nl. Via Twitter kwamen we vanmiddag rond een uur of vier op de website van MailaMac.nl en troffen daar de onderstaande afbeelding aan. Uitverkoop met kortingen tot €428 dat was mooi want wij houden wel van een koopje.

Ons oog viel meteen op een afbeelding met een blauw rondje waarin 96% korting stond en een bedrag van €21 voor een 64GB iPad 3G.

Door op de aanbieding te klikken kwamen we op een vervolg pagina waar nogmaals 96% korting te zien was en we bestelden snel een eerste generatie iPad voor slechts €21 voordat ze uitverkocht waren.

Bij het afrekenen brak er nog enige paniek uit want de Random Reader om online via iDeal te kunnen betalen bleek zoek en met zo’n stunt aanbieding moet je niet te lang wachten.

Maar na enig zoekwerk hebben we toch online kunnen betalen via iDeal en vlak daarna kwam de bevestiging van MailaMac. Dat de eerste generatie iPad niet aan de straatstenen te slijten is hadden we al via een ander grote Apple retailer vernomen maar deze aanbieding is natuurlijk echt een stunt! Helaas is de website van MailaMac inmiddels offline en het lijkt er op dat de uitverkoop voorbij is.

Op de website Projectcafe is inmiddels een brief van MailaMac.nl verschenen waaruit blijkt dat het om een fout gaat:

“Hopelijk begrijpen jullie dat deze systeemfout niet tot gevolg kan hebben dat wij daadwerkelijk voor de verkeerd vermelde prijzen zullen leveren”.

MailaMac laat in de reactie verder weten dat zij het geld zullen terug storten.

Lees ook onze follow up: de day after na de stunt uitverkoop van MailaMac.nl