Simyo introduceert prepaid internet voor de iPad

Simyo, het online mobiele merk van KPN introduceert een nieuwe dienst: Simyo Web to Go. Hiermee biedt Simyo prepaid internet aan voor de iPad zonder dat je aan een abonnement vast zit. Net als met prepaid telefoneren zit je met Web to Go nergens aan vast en betaal je alleen wat je verbruikt.

Met Simyo Web to Go ontvang je een standaard simkaart. De simkaart is ook te gebruiken in de iPad maar die moet je op dit moment zelf kleiner maken. Vanaf het vierde kwartaal van 2010 is ook de microsimkaart beschikbaar. iPad gebruikers kunnen op dat moment hun standaard simkaart kosteloos omwisselen voor de microvariant.

Zodra de verbinding tot stand komt, wordt er een vast bedrag van het webtegoed afgeschreven. Vervolgens kan je een dag lang onbeperkt mobiel internetten. Via www.simyo.nl kan je online inzage krijgen in het actuele verbruik, opwaarderen van het tegoed en instellingen wijzigen. Als je Web to Go regelmatig gebruikt is het ook mogelijk om een Web to Go strippenkaart te kopen waarmee je tegen een extra voordelig tarief kan internetten van € 2,50 per 24 uur in plaats van het standaard tarief van € 4 per dag.

Ter introductie ontvang je voor 5 euro 2 dagen mobiel internet t.w.v. € 8,-