Schermafbeeldingen van debug tool iBoot tonen specificaties prototype iPad 3

Boy Genius Report heeft een aantal screencaptures ontvangen van de debug tool iBoot die software ontwikkelaars en hackers veel gebruiken. De bron beweert in het bezit te zijn van een iPad 3 prototype en uit de schermafbeeldingen van de iBoot tool kan je de volgende specificaties lezen:

Het typenummer van de iPad 3 is  J1 en J2  (iPad3,1 en iPad3,2) het zijn niet twee verschillende modellen maar net zoals nu een iPad met alleen WiFi en één met WiFi en 3G (GSM/CDMA/LTE ). Uit de foto’s blijkt ook dat de iPad 3 voorzien is van een A6 processor met typenummer  S5L8945X. Ter indicatie het A4 model had typenummer  S5L8930X en de A5 type aanduiding S5L8940X. De nieuwe processor is een quad core zodat de iPad 3 meteen ook het snelste iOS device is wat Apple tot nu toe heeft gemaakt.

Allemaal leuk en aardig maar het zou nog leuker zijn geweest als de persoon die een protype in handen heeft meteen ook even een foto had gemaakt van de iPad 3 zelf. De screencaptures zijn leuk om te zien maar dat er een quad core A6 processor in de iPad 3 zou komen wisten we vorig jaar ook al.