Reserveonderdelen van het display en de trilmotor voor de iPad 2 nu al te koop?

Afgelopen weekend doken er veel geruchten op over de iPad 2. Als het allemaal klopt krijgt de iPad 2 een nieuwe processor met een betere grafische weergave en een geheel nieuw display. Vanmorgen verschenen ook de eerste foto’s van dat display, afkomstig van GlobalDirectParts wat eerder foto’s liet lekken van de Verizon iPhone 4 met een geheel nieuw antenne design.

Het bedrijf verkoopt reserveonderdelen voor de iPhone en de iPad en claimt dat het nu al in het bezit is van het display van de iPad 2. Veel kan je er niet aan zien maar aan de prijs kan je afleiden dat de iPad 2 inderdaad een veel beter beeldscherm krijgt dan de huidig iPad. Het nieuwe scherm voor de iPad 2 kost $218.19 en voor het display van de huidige iPad betaalde je na de introductie vorig jaar $144.99, inmiddels al te koop voor $63.35. De prijs voor het nieuwe display is erg hoog gezien de huidige instapprijs van €499 voor de goedkoopste iPad. Zal de iPad 2 hierdoor duurder worden of krijgen we ook een iPad Pro?

GlobalDirectParts verkoopt ook de “iPad Vibrating Motor” voor de iPad 2. Een motortje om de iPad 2 op trilstand te zetten. Er is geen foto van beschikbaar. Handige toevoeging voor mensen die de iPad in hun binnenzak dragen….