Plaats nu alvast een pre-order voor een iPad 2 in de Verenigde Staten

Na de introductie van de eerste generatie iPad op 27 januari 2010 duurde het vervolgens tot 12 maart voordat Apple begon met pre-orders voor de start van de verkoop op 3 april 2010 in de Verenigde Staten en duurde het maanden totdat de iPad ook in Nederland en België te koop was. In de Verenigde Staten is de iPad 2 over een week te koop, vanaf vrijdag 11 maart. Na de introductie in Amerika is de de iPad 2 vanaf 25 maart ook te koop in Nederland en België.

Een verschil van slechts twee weken maar omdat er altijd mensen zijn die in die 2 weken als eerste een iPad 2 willen hebben als “dick extension” is het net als vorig jaar mogelijk om weer gebruik maken van de u-bocht constructie van USA2YOU zodat je toch redelijk snel een iPad 2 kan bemachtigen via de iPad 2 from USA2YOU route. Voor diegene die absoluut niet kan wachten en om te voorkomen dat je niet op Marktplaats 1000 euro moet betalen voor een iPad 2.

Probleem is alleen dat Apple waarschijnlijk net als vorig jaar de verkoop beperkt tot maximaal 2 iPads per creditcard / IP nummer / verzendadres. USA2YOU heeft een groot netwerk van familie, buren, vrienden etc en vorig jaar bestelde de hele straat waar USA2YOU is gevestigd 2 iPads vanwege onze inkoop actie. Hieronder een foto uit april 2010 van een deel van de eerste generatie iPads voor verzending naar Nederland.

Als je via USA2YOU een iPad besteld kost dit €50 per iPad plus 5% over het te besteden bedrag (iPad plus 9,5% salestax). Als je de iPad zelf koopt en bij USA2YOU laat bezorgen krijg je korting. Daarnaast betaal je de verzendkosten van $86 via FedEx en zal je ook nog op zijn minst zo’n €90 moeten betalen aan de Nederlandse fiscus na ontvangst van de iPad.

Vorig jaar koste een 16GB WiFi-only iPad € 549 euro exclusief de 19% BTW over de waarde van het pakket inclusief de verzendkosten. Na drie weken ontvang je van FedEx een factuur plus 10 euro administratiekosten. Voor een 16GB iPad komt dit neer op zo’n 90 euro. In totaal zo’n € 639 Dat lijkt veel maar voor de € 140 extra betaal je niet de hoofdprijs van € 1000 via bijvoorbeeld Marktplaats.

Door het succes van vorig jaar zijn er inmiddels al een aantal “wachtenden” op de lijst. Je kan nu een offerte aanvragen bij USA2YOU zodat je er zeker van kan zijn dat je vlak na 11 maart al een iPad 2 kan bemachtigen.