Padpressed plugin voor WordPress blogs

Padpressed is een WordPress plugin die blog berichten van een WordPress blog optimaliseert voor weergave op de iPad. De plugin is zeer eenvoudig te installeren. Het enige wat je moet doen is de plugin uploaden naar je WordPress plugins folder en daarna activeren. De configuratie duurt een paar minuten en werkt via het activeren van de featured slider en wat widgets.

Via de PadPressed Today Settings kan je een skin selecteren die een andere vormgeving geeft aan je Padpressed WordPress Blog. Je hebt de keuze uit Americn, Classic, Notable, Ocean en Organic. Door een PNG afbeelding van 200 x 200 pixels te uploaden kan je de vormgeving nog wat extra personaliseren. Via het tweede menu kies je een categorie van je WordPress blog die je graag wil gebruiken als featured slider boven in beeld.

Via het derde menu heb je de mogelijkheid om extra menu’s toe te voegen aan je blog. Je kan 4 categoriën met eigen icoontjes van 200 x 200 pixels toewijzen aan het Padpressed blog menu. Als je met je iPad op het icoontje klikt linksboven in beeld verschijnt er een menu optie waar je aanvullende categoriën van een blog kan laten zien. Via de laatste optie kan je de credits veranderen van de Padpressed plugin.

Links zie je de huidige vormgeving van ons WordPress blog en rechts zoals die eruit komt te zien met de Padpressed plugin voor WordPress. Er zitten nog wel een aantal kleine bugs in Padpressed die hopelijk in een volgende update verholpen zullen worden. Zo is de weergave in landscape mode van afbeeldingen niet altijd goed en is het niet mogelijk om te reageren op berichten.

Je betaald voor Padpressed eenmalig $ 49,99 en ontvangt daarna regelmatig updates. Voor extra thema’s zal je in de toekomst mogelijk extra moeten betalen. Meer informatie over Padpresses via deze link.

Als je het gratis Flipboard op een iPad gebruikt en en via “Add a Section” zoekt op MobileMac, vervolgens op ons icoontje klikt krijg je ook een prachtige weergave van onze MobileMac en iPhone Nieuws Blog berichten.