Nog even wakker blijven want over 3 uur kan je de iPad 2 online bestellen

Over precies drie uur start Apple Benelux met de online verkoop van de iPad 2. Via deze link kan je om 02:00 uur een bestelling plaatsen en als je er snel bij bent dan ontvang je de iPad 2 begin volgende week al. De voorraad is beperkt en dat is geen verrassing want in de Verenigde Staten is er nog steeds een wachttijd van 4 tot 5 weken.

Morgen start ook de verkoop van de iPad 2 bij de Apple dealers om 17:00 uur. Waarom dat zo laat is heeft vermoedelijk met de beperkte voorraad te maken en dan lijkt de iPad 2 lancering in Nederland nog wat. Voor iedereen die morgen van plan was om massaal uit te rukken naar steden waar het koopavond is hebben we goed nieuws want de Apple Premium Resellers blijven vanwege de lancering van de iPad 2 tot 21:00 uur open.

We hebben deze week een rondje gebeld langs de Apple dealers en daaruit kunnen we opmaken dat die de dealers liever meer iPads 2 gekregen hadden. Qua aantallen hoorden we off the record bij sommige APR’s aantallen van slechts 10 tot 30 stuks en hoe dichter bij de Randstad hoe meer iPads de dealers ontvangen. Voor sommige Apple dealers is het nog maar de vraag of ze morgen überhaupt de iPad 2 kunnen verkopen, zoals de officiële Apple dealer Digit@@l in Prinsenbeek, die weet nog steeds niet eens of ze morgen wel een doosje met iPads 2 van Apple ontvangen.

Als je wil weten waar er bij jouw in de buurt een Apple Premium Reseller zit klik dan op deze link. Daarnaast is de iPad 2 ook te koop via de Mediamarkt, Dixons, Saturn, BCC en nog net niet bij de Blokker.

Meeste kans om op redelijke termijn een iPad 2 te bemachtigen is dus om straks om 02:00 uur online via Apple een iPad 2 te bestellen. Tot die tijd kan je alvast de accessoires aanschouwen en onze iPad 2 review lezen.