MacFan is nu ook op een iPad te lezen

Het enige echte toonaangevende tijdschrift voor Apple fans, MacFan is vanaf vandaag ook te lezen op de iPad. Elke twee maanden verschijnt er een nieuw nummer met recensies, workshops, interviews, achtergronden en tips over werken, ontspannen en amusement met de producten van het succesvolste bedrijf ter wereld. Via de app zijn alle uitgaven sinds MacFan 100 te koop en voor bestaande abonnees is de content gratis. Na download blijft elk exemplaar in de app bewaard tot je het weer verwijdert, zodat je MacFan ook offline kunt lezen. Tevens bevat de app een afdeling waar je online het laatste nieuws van MacFan.nl kunt raadplegen.

Losse nummers zijn in de app te koop à € 7,99 per stuk en het is mogelijk een abonnement af te sluiten à 39,99 euro per jaar. Je ontvangt daarvoor zes nummers. De MacFan app is via deze link gratis verkrijgbaar via de App Store.

Na installatie staat de app in de Apple-kiosk voor kranten en tijdschriften. Zodra er een nieuw nummer uitkomt, verschijnt er een badge op deze app. Desgewenst zorgt de app voor een automatische download van het nieuwe tijdschrift. Het binnenhalen van een gewoon nummer kost 12 tot 15 MB dataverkeer. De app slaat de edities op voor offline gebruik. Als het nodig blijkt ruimte op de iPad vrij te maken kan de lezer oude nummers tijdelijk verwijderen.

mf