Maak via EGOsketch zelf een unieke persoonlijke iPad Sleeve

Sleeves voor de iPad zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar maar een sleeve met een persoonlijke uitstraling was tot voor kort niet in kleine oplage te koop. Dat probleem is nu opgelost want via EGOsketch kan je nu zelf via een online design tool een iPad Sleeve ontwerpen van stof voor slechts €49,- De EGOsketch Sleeves worden met de hand gemaakt in Nederland en zijn van een hoge kwaliteit.

Het personaliseren van een Sleeve gaat eenvoudig via de online design tool op de EGOsketch website. Het ontwerpproces werkt eenvoudig. Via de online designtool kan je een ontwerp of foto uploaden en krijg je meteen een indicatie van het ontwerp te zien. Afbeeldingen die je upload zijn schaalbaar (vergroten of verkleinen) en je kan nog tekst toevoegen. De kleur van de achtergrond van de Sleeve is te wijzigen en de achterzijde van de EGOsketch Sleeve kan je eventueel ook voorzien van een ander ontwerp. Hier zijn geen meerkosten aan verbonden zoals vaak bij andere print opdrachten vaak wel het geval is.

Wij hebben als voorbeeld ons MobileMac logo geüpload (PNG) met een gele achtergrond en we zijn onder de indruk van de kwaliteit van de print op de stof van de Sleeve. iGirls Dasha & Dasha hadden helaas geen tijd voor een fotosessie voor de EGOsketch Sleeve maar het bovenstaande voorbeeld laat goed zien wat er mogelijk is als je een persoonlijke foto upload. Op de website van EGOsketch zijn meer voorbeelden te zien of hier via Flickr. De afbeeldingen worden onder hoge druk en hoge temperatuur geperst in de vezel van de stof waardoor de print voor altijd is opgenomen in de stof. Volgens EGOsketch zal de print nooit vervagen en kun je dus lang van je unieke EGOsketch Sleeve genieten.

Na het versturen van het ontwerp betaal je de Sleeve eenvoudig met Paypal of iDeal waarna je de iPad Sleeve na 1 tot 2 werkdagen thuis ontvangt. De Sleeve zit keurig verpakt in een kartonnen doos met adreslabel.

Als je een iPad op de Sleeve legt is goed te zien dat de EGOsketch Sleeve goede bescherming biedt in de hoeken. De binnenkant van de Sleeve is gemaakt van zacht suède zodat je iPad niet snel zal beschadigen.

Wat ook opvalt is dat de Sleeve aan de binnenkant is gevoerd (foam) voor optimale bescherming voor onderweg. De dikte van de Sleeve is hierdoor 10mm.

Aan de bovenkant van de EGOsketch Sleeve zit een stevige donkerbruine rand die aanvoelt als een polyester vezel. Dit is duurzaam en sterk, net als de stiksels die gebruikt zijn om de materialen aan elkaar te naaien. De Sleeve is voorzien van het EGOsketch label. De zachte binnenkant van de Sleeve van zacht rood suède is op de foto hierboven goed te zien.

De Sleeve geeft ten opzichte van andere sleeves die we hebben getest (dat zijn er héél veel) zeer goede bescherming. De iPad zit ook goed vast in de Sleeve waardoor hij er niet snel zal uitvallen. Bij veel sleeves moet je even prutsen om je iPad uit de sleeve te halen maar bij de EGOsketch Sleeve is dit niet het geval. Het duurt slechts 2 seconden om een iPad uit de Sleeve te halen. Dit klinkt raar maar als je een sleeve hebt waarbij het lastig is om je iPad uit de sleeve te halen gaat dit op den duur irriteren en gebruik je hem niet meer.

De iPad Sleeve van EGOsketch is gemaakt van goed en duurzaam materiaal en heeft een professionele uitstraling. De print op de Sleeve heeft een zeer goede printkwaliteit. De prijs van €49,- voor de Sleeve (inclusief verzendkosten naar alle Europese landen) is misschien even schrikken maar voor dat geld bepaal je helemaal zelf hoe je Sleeve eruit ziet. Geen massaproduct maar een persoonlijke en met de hand gemaakte Sleeve.

De EGOsketch Sleeve is beschikbaar voor de Apple iPad 1, 2 en de nieuwe Apple iPad (iPad 3). De zelfontworpen beschermhoes kan besteld worden op de website van EGOsketch en kost 49 euro, inclusief verzending. Na het bestellen wordt de Sleeve geproduceerd en binnen twee werkdagen verzonden.

Later dit jaar brengt EGOsketch de Sleeve ook uit voor andere tablets.