iPads zijn onderweg naar gadget reviewers

Elite Gadget reviewers in de Verenigde Staten krijgen aanstaande donderdag en vrijdag post van Apple volgens bronnen van Silicon Alley Insider. In het pakketje zit een iPad die bestemd is voor een review. Gadget reviewers zoals Walt Mossberg van de Wall Street Journal en David Pogue, van de New York Times zullen zeker tot deze elite reviewers horen maar ook websites als Engadget en Gizmodo. Apple doet dit zodat ze een week de tijd hebben om een goede review te maken van de iPad. De dag voor de officiële lancering zullen de reviews online verschijnen en in de kranten.

In Nederland zal dit waarschijnlijk nog enige tijd duren en als je als eenvoudig iPad blog een e-mail stuurt naar de PR-afdeling van Apple Nederland dan krijg je nooit een reactie, ook niet als je belt, voicemail inspreekt etc, etc. Je krijgt nog eerder een reactie van Steve Jobs zelf als je hem mail stuurt dan van de Nederlandse Apple PR-afdeling. Apple kiest zorgvuldig zelf de bronnen uit waar ze een review willen zien.

Wij verwachten onze iPad over twee weken in Nederland en gaan dan ook een review maken, dat is na de reviews van Gizmodo, Engadget, the Wall Street Journal en the New York Times alleen wel een beetje mosterd na de maaltijd maar er is vast nog wel iets leuks van te maken.