iPad3,6 met A6 processor duikt op in logfiles van software ontwikkelaar

Het is heel goed mogelijk dat de iPad mini is opgedoken in de logfiles van een iOS applicatie van een software ontwikkelaar onder codenaam “iPad3,6.” Interessant is ook dat de onbekende iPad gebruik maakt van de nieuwe ARMv7s architectuur die we kennen van de A6 chip van de iPhone 5.

Het is onduidelijk wat een “iPad3,6” precies is. De iPad mini bestaat alleen in het geruchtencircuit en de iPad die vandaag opdook in de logfiles van een software ontwikkelaar kan ook de opvolger van de iPad 3 zijn. Er zijn geruchten dat Apple dit jaar nog een getweakde versie van de iPad 3 gaat lanceren met een Lightning connector. Een update van de processor van de iPad 3 ligt niet echt voor de hand en het lijkt er dus op de de mini als eerste een A6 chip krijgt. Het kan ook dat de ontwikkelaar nu al een iPad 4 (Apple’s 2013 iPad model) met A6 chip in zijn logfiles aangetroffen heeft maar die zou dan eigenlijk “iPad4,x” moeten heten en niet iPad3,6.

Martin Hajek maakte voor MobileMac de bovenstaande iPad mini visual. Meer van zijn werk kan je hier vinden.  Martin maakte onlangs nog prachtige 3D mockups van de iPhone 5. Ze waren zelfs zo goed dat Chinezen dachten dat zijn mockup een echte iPhone 5 was. Hajek heeft ditmaal 3D afbeeldingen gemaakt van de iPad mini en ze zijn prachtig.