iPad verkoop gestart in aantal Europese landen

Vanmorgen zijn de eerste iPads verkocht in Tokyo met volgens Reuters grote rijen voor de deuren van de Apple Stores. Zo stonden er voor een van de grootste Apple Stores in Tokyo zo’n 1200 mensen in de rij voor de opening. Sommige mensen zaten woensdag al voor de deur op een campingstoeltje om er zeker van te zijn om een iPad te kunnen bemachtigen. Ook in Londen hebben mensen de nacht doorgebracht voor de Apple Store in Regent Street. Voor Europeanen is het nu wat eenvoudiger geworden om een iPad te bemachtigen. Het is op dit moment nog onduidelijk hoe groot de eerste voorraad is bij de Apple Stores in o.a. Duitsland, Frankrijk en Engeland.

De iPad is in de Verenigde Staten al sinds 3 april te koop. Sinds vandaag 08:00 uur lokale tijd ook in Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Spanje, Zwitserland en Engeland. De iPad zal later dit jaar ook te koop zijn in België en Nederland.

In Duitsland werden bij sommige mensen afgelopen woensdag al de eerste iPad pre-orders afgeleverd en in Italië zagen we de eerste iPads een week geleden al verschijnen.

Foto: Gizmodo Japan.