iPad pas in september te koop in Nederland voor 420 euro

MobileCowboys heeft op de sociale netwerksite Hyves een Chocomel Flash spelletje ontdekt waarmee je 4 iPads kan winnen. In de actievoorwaarden staan een aantal gegevens waaruit je zou kunnen afleiden dat de iPad pas vanaf september verkrijgbaar is in Nederland en dat de iPad in Nederland 420 euro gaat kosten.

Chocomel fabrikant FrieslandCampina stelt in de voorwaarden dat de iPads pas in september verzonden kunnen worden naar de prijs winnaars in verband met de beschikbaarheid van het nieuwe product in Nederland. Daarbij verklapt FrieslandCampina ook de prijs van de iPad die een waarde zou vertegenwoordigen van 420 euro.

Het is geheel onduidelijk of FrieslandCampina zelf een schatting heeft gemaakt van de prijs en de beschikbaarheid van de iPad of dat ze die gegevens van Apple Nederland hebben gekregen. Ze schrijven iPad ook als I-pad dus hecht er niet teveel waarde aan. Apple Nederland heeft nog steeds niet bekend gemaakt wanneer de iPad in Nederland te koop zal zijn. Mocht dat pas in september zijn dan zijn de meeste mensen die een iPad willen kopen al voorzien via de Amerikaanse route of via de Europese landen die de iPad wel gaan leveren vanaf eind mei.

Op 10 mei gaat Apple de prijs van de iPad bekend maken voor o.a. Duitsland, Italië, Frankrijk en Spanje als die rond de 420 euro ligt vrezen wij dat de release van de iPad in Nederland echt pas in september is.

Bron: MobileCowboys