iPad nu te koop via iPhone Service Point

In Nederland is de iPad officieel nog steeds niet te koop. Op Marktplaats staan inmiddels tientallen iPads te koop maar je weet vaak niet wat je koopt tegen over het algemeen veel te hoge prijzen. Voor hetzelfde geld kan je sinds vandaag ook via iPhone Service Point een iPad kopen.

Door de enorme vraag is iPhone Service Point de afgelopen maanden druk bezig geweest om een import kanaal op te zetten van iPads die afkomstig zijn uit de Verenigde Staten. Inmiddels zijn de eerste iPads binnen en liggen klaar voor verzending. Deze voorraad wordt in de komende dagen verder aangevuld.

Prijzen

Door de hoge vraag en het beperkte aanbod zijn de prijzen van de iPad relatief hoog. Lokale verkopers in de VS nemen een aanzienlijke marge. De omzetbelasting in de VS, de verzendkosten, lagere dollarkoers en de Nederlandse btw voeren de prijs verder omhoog. iPhone Service Point verwacht dat de prijs op termijn zal dalen. Prijsdalingen worden direct in de verkoopprijs doorgevoerd.

Hieronder de huidige prijzen.

Apple iPad Wi-Fi 16GB: € 799,-

Apple iPad Wi-Fi 32GB: € 899,-

Apple iPad Wi-Fi 64GB: € 999,-

De getoonde prijzen zijn inclusief btw, exclusief € 8,95 verzendkosten. De levertijd van de iPad is 1 tot 15 werkdagen.

iPhone Service Point is het eerste bedrijf dat de iPad in Nederland op grote schaal levert. Meer informatie op de website van iPhone Service Point. Afrekenen kan met iDeal of vooruit betalen per bank. Op rekening bestellen is niet mogelijk. Bij elke levering ontvang je een btw-factuur.