iPad nog later in Nederland dankzij Oprah Winfrey?

Televisie persoonlijkheid Oprah Winfrey heeft de iPad geprezen in haar televisie programma en dat is goed voor verkoop cijfers van Apple maar het zou zomaar kunnen betekenen dat de iPad nog later in Nederland zal arriveren. Winfrey prijsde eerder in een van haar shows de Amazon Kindle waardoor Amazon in 2008 de e-reader met moeite nog kon aanslepen.

Winfrey zei in haar show dat ze zeer tevreden is met haar iPad en een fan van de iPad is. De iPad is volgens haar verbazingwekkend en gaat de manier waarop kinderen leren geheel veranderen. De TV host vergeleek de iPad nog met de Kindle en zei dat de iPad achtergrond verlichting heeft zodat je boeken ook in het donker kan lezen, foto’s kan delen en kijken, spelletjes spelen etc.

Volgens de Wall Street Journal refereerde Winfrey naar de Kindle als iets dat ze vroeger gebruikte, maar een woordvoerder van Winfrey zei later dat ze nog steeds een Kindle gebruikt naast haar iPad.

Toeval of niet maar Oprah’s Book Club is op dit moment een van de features in Apple’s iBookstore voor de iPad. Voor wat hoort wat….

Bron: Apple Insider