iPad mini vanaf 08:00 uur te koop bij iCentre, BCC, Apple Store Amsterdam en iAm Store

In Nieuw Zeeland is de iPad mini al te koop. Hier in Nederland opent om 08:00 uur niet alleen de Apple Store in Amsterdam haar deuren maar ook bij iCentre, elektronicaketen BCC en  iAm Store kan je vanaf 08:00 uur terecht voor een vierde generatie iPad of de iPad mini.

Bij andere APR’s lezen we op de website dat de iPad mini en nieuwe iPad met Retina-display
binnenkort te koop zijn. Op de website van de Media Markt staat dat ze de iPad 2 in de aanbieding hebben en de iPad 3 noemen ze daar nog de nieuwe iPad. Informatie over de verkoop van de iPad 4 en de iPad mini is daar vooralsnog niet te vinden.

Tot eind november is alleen de Wi-Fi versie van de iPad mini te koop vanaf € 329,00. De Wi-Fi + Cellular versie komt eind deze maand maar is wel alvast online te bestellen.

Onze hofleverancier Dixons verkoopt naast de vierde generatie iPad ook de iPad mini vanaf €324* inclusief 3 jaar garantie. Zoals we eerder al schreven is de Wit /zilver iPad mini zeer slecht verkrijgbaar.

* via deze link tot 2 december 2012 een digitale kortingscode downloaden als je in het bezit bent van een iDevice zoals een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 6.