iPad editie van The Daily nu gratis op elk platform te lezen met handige index

De iPad krant The Daily is sinds woensdag in de Verenigde Staten verkrijgbaar. De eerste twee weken zijn gratis en daarna via een abonnement. Als je een Amerikaanse iTunes account hebt kan je al gratis proeven maar er is ook nog een andere optie die eigenlijk nog beter werkt.

The Daily is ook gratis te lezen via een Tumblr-website. Diegene die de berichten van The Daily online zet op de Tumblr-website maakt handig gebruik van de links die zijn verwerkt in de officiële iPad editie van The Daily. De online berichten die in The Daily staan zijn te delen via sociale netwerken en die links worden nu gebruikt voor de gratis iPad editie van The Daily inclusief een handige index die de officiële versie niet heeft. De geïndexeerde editie van The Daily is te vinden op deze website en via deze weg is The Daily nu (even) geen officiële iPad editie meer maar voor iedereen te lezen op elk platform.

De eerste twee weken zal er waarschijnlijk nog niets aan de hand zijn omdat The Daily op dit moment gratis verkrijgbaar is maar na de proefperiode zullen de advocaten van Murdoch wel maatregelen nemen vrezen wij.