iPad bezoekt iPhone Nieuws Blog

Woensdag 31 maart heeft onze iPad de Foxconn fabriek in Shenzhen, China verlaten om te beginnen aan een lange reis over de wereld. Toen we eerder deze week de bevestiging van Richard van USA2YOU kregen wisten we dat we het ergste hadden gehad. Apple heeft veel iPad pre-orders op het laatste moment geannuleerd waarvan ze vermoeden dat ze bestemd waren voor de export.

Dat vermoeden hadden wij al voor de start van de iPad pre-orders en we zijn erg blij dat we via Remco en Richard van USA2YOU hebben besteld. Voordeel is dat ze gewoon kennissen en buren in Amerika iPads kunnen laten bestellen en die vervolgens weer doorsturen naar Nederland.

Vanmorgen ontvingen we van Richard van USA2YOU een foto met een deel van de iPad bestellingen, op de voorgrond de allereerste iPad die gisteren een bezoek bracht aan iPhone Nieuws Blog Omdat er maar 2 iPads per adres besteld konden worden verwacht Richard vandaag de rest van de iPad bestellingen en ze worden daarna doorgestuurd naar Nederland. Als je ook een iPad wil kopen in de VS bezoek dan onze MobileMac website voor tips.

Met dank aan Richard voor het maken van de foto!