iPad 2 verkoop overtreft alle verwachtingen

Remco van USA2YOU en Reiny van Condor Computers hebben gisteren een iPad 2 weten te bemachtigen. Gedurende de dag stuurden ze ons vanuit de Verenigde Staten steeds updates en foto’s via e-mail waarvoor veel dank!

Via twitter hebben we regelmatig updates verzonden maar voor wie ons (nog) niet volgt via twitter hierbij de link naar de foto updates van Remco en Reiny. Een erg leuk overzicht van de iPad 2 lancering in Oregon en New York waar gisteren 1109 mensen in de rij stonden om een iPad 2 te bemachtigen. Vorig jaar waren het er 730 op de dag van de lancering van de eerste generatie iPad.

Amerikanen die van plan waren om online een iPad 2 te bestellen zijn gisteren alsnog massaal naar de Apple Stores gegaan om een iPad 2 te kunnen bemachtigen omdat de online levertijd inmiddels is opgelopen tot zo’n 3 weken.

Analist Gene Munster van Piper Jaffray schat dat er gisteren zo’n 500.000 iPad 2’s zijn verkocht in de VS. Bij veel Apple retail stores was een verdubbeling van het aantal wachtende personen te zien ten opzichte van vorig jaar.

Hierbij ook de eerste foto van onze iPad 2 met veel dank aan Remco van USA2YOU voor het urenlang in de rij staan en alle foto updates vanuit Amerika.