iPad 2 is uitverkocht bij Apple, Best Buy, Target, Walmart, AT&T en Verizon

Op de tweede dag van de iPad 2 verkoop in de Verenigde Staten stonden er opnieuw lange rijen met mensen voor de wat mindere grote Apple Stores. Ook berichten dat de iPad 2 al uitverkocht zou zijn maar dat bleek in veel gevallen aan het begin van de dag soms nog wel mee te vallen. Inmiddels is dat niet meer het geval en is de iPad 2 uitverkocht bij Apple, Best Buy, Target, Walmart, AT&T En Verizon. Via Twitter ook de hele dag boze mensen die teleurgesteld zijn omdat ze geen iPad 2 kunnen kopen.

De best bevoorraadde Apple Store in de Verenigde Staten is Apple’s vlaggenschip op de Fifth Avenue in New York. Daar waren gisteren alle iPads 2, zo’n zes uur na de start van de verkoop al uitverkocht. Alleen de 64 GB Verizon 3G iPad 2 was nog verkrijgbaar. Er stonden gisteren voor de opening zo’n 1200 tot 2000 mensen in de rij om een iPad 2 te bemachtigen.

Vandaag waren er nog veel buitenlanders te zien voor de Apple Store op de Fifth Avenue in New York die tevergeefs een 3G iPad 2 probeerden te bemachtigen. De meeste AT&T iPad’s 3G zijn gisteren al verkocht aan city hoppende buitenlanders. De 64 GB Verizon 3G iPad 2 is nog steeds te koop maar daar heb je in Europa niets aan.

Het is onduidelijk wanneer Apple weer een nieuwe voorraad iPad’s 2 binnen zal krijgen. Amerikanen die de iPad 2 online bestellen moeten zo’n 2 tot 4 weken wachten op hun bestelling en het zou ons niet verbazen als we op 25 maart hier ook Amerikanen zien die een iPad 2 willen bemachtigen….

Bron: Fortune CNN