Interactief prentenboek voor de iPad: Timo en het toverboek

De Lite-versie van Timo en het toverboek is nu gratis verkrijgbaar in de App Store. Timo krijgt voor zijn verjaardag een prentenboek van oom Klaas. Het is een heel bijzonder boek, want als je het openmaakt zit je er midden in. Maar je mag het boek niet schudden, want dan raakt alles in de war. Een hilarisch prentenboek, dat je stiekem wel moet schudden! Laat zelf de borden uit de kast vallen en zie hoe moeder de taart in de wasmachine bakt.

De Lite-versie van Timo en het toverboek is het eerste deel van het verhaal. Het boek begint met animaties. Zodra Timo in het boek belandt, dien je als lezer zelf actie te ondernemen. Blader verder door rechtsboven in het scherm te klikken. Klik op de tekstblokken om voorgelezen te worden. Elke pagina bevat tal van leuk geluidseffecten, animaties en interactiviteit door het bewegen van de iPad.

Illustraties van Klaas Verplancke, winnaar van de Bologna Ragazzi Award 2001 en vele andere prijzen en tekst van Rian Visser, schrijfster van meer dan 50 kinderboeken en diverse verhalen voor Sesamstraat.

TimoLite is gratis verkrijgbaar via de App Store en is 51,6MB groot. Binnenkort zal het volledige verhaal beschikbaar zijn in de App Store. Als je hierover een bericht wil ontvangen, meldt je dan aan voor de nieuwsbrief op de website van de uitgever. Onze vaste kinderboeken reviewer Hector is zeer benieuwd en nu al onder de indruk van de lite versie.