Instapmodel van 9.7-inch iPad Pro met 32GB opslagcapaciteit gaat €650 kosten

Aanstaande maandag gaat Apple (vermoedelijk) de nieuwe 9.7-inch iPad Pro aankondigen. Het is een kleinere versie van de iPad Pro die al te koop is vanaf €919. Die prijs is ten opzichte van de Verenigde Staten ook vrij fors want daar betaal je $799 en dat is met de huidige koers €708. De prijs van de kleinere 9.7-inch iPad Pro is ook niet mals want die is binnenkort te koop vanaf $599 (€531) en gaat hier vermoedelijk zo’n €650 kosten.

Bij de prijzen in de Verenigde Staten is nog geen belasting meegerekend maar zelfs al zou je dat doen dan betaal je in Europa nog steeds erg veel geld voor Apple hardware. Dat komt ook door de lage rente in Europa maar het verschil is nog steeds erg groot.

Het instapmodel van de kleinere 9.7-inch versie van de iPad Pro heeft 32GB opslagcapaciteit en is een WiFi-only model. Er verschijnen ook versies met 4G en met een opslagcapaciteit tot 128GB. De introductie van de kleinere iPad Pro verwachten wij tijdens de keynote van aanstaande maandag 21 maart en die is vanaf 18:00 uur live te volgen.
iPad Pro