Hoe echt waren de iPad 2 dummies die op de CES te zien waren?

Op de Consumer Electronics Show, (CES) in Las Vegas waren vorige week twee fabrikanten van iPad accessoires aanwezig die dummies hebben laten maken van de iPad 2. Vorige week lieten we je al de foto’s van de dummies zien en wat toen al opviel is dat twee verschillende fabrikanten van iPad accessoires, twee vrijwel identieke iPad 2 dummies hebben laten maken. Een dummy was van fabrikant Dexim en de andere beter uitgevoerd, maar vrijwel identiek van Gopod.

Mashable heeft met een van de fabrikanten op de CES gesproken en volgens Gopod is dit de iPad 2 en hebben ze de werktekeningen met de afmetingen en de specificaties om cases en accessoires voor de iPad 2 te maken van Apple ontvangen. Of het waar is weten we niet maar wat Mashable even is ontgaan is dat Gopod op de muur van de stand die ze op de CES hadden ook de werktekening van de iPad 2 had hangen.

Het is vrij ongebruikelijk dat Apple van nieuwe producten voor de lancering al werktekeningen stuurt aan fabrikanten van accessoires maar het lijkt er dus op dat de iPad 2 dummies die vorige week te zien waren op de CES vrijwel identiek zijn aan de iPad 2 die binnenkort door Apple geïntroduceerd zal worden.

Het zou ons niets verbazen als de iPad 2 afbeeldingen die ook vorige week opdoken volgende maand vrijwel ongewijzigd op de Apple website staan.