Het officiële communicatiekanaal van Samsung heeft weer iets ontdekt

Het officiële communicatiekanaal van Samsung: Webwereld maakte naast echt nieuwswaardige berichten deze week ook twee missers. In de Duitse aanklacht van Apple tegen Samsung staat een afbeelding van de  Galaxy Tab 10.1 die erg veel lijkt op de iPad 2 maar niet op de Galaxy Tab 10.1. Volgens Webwereld hebben de advocaten van Apple de rechter in Düsseldorf misleid met het indienen van incorrect bewijs:

Vandaag liet de knip en plak redactie van Webwereld een afbeelding zien van een Samsung Galaxy S en die blijkt ook door Apple te zijn gemanipuleerd. Volgens onderzoek van Webwereld onjuist bewijs in de Nederlandse rechtszaak tegen Samsung. De desbetreffende redacteur begon van opwinding vandaag weer in het Engels te twitteren en beschuldigde Apple voor de tweede keer deze week van leugens. Vergelijkbaar met de prietpraat van de advocaat van Samsung vorige week in de Haagse rechtbank.

Wij gaan natuurlijk als micro Apple blog niemand beschuldigen maar het is wel opvallend dat Samsung Webwereld binnen een week volledig heeft weten te gebruiken als buikspreekpop met een springplank naar buitenlandse websites. Het is alleen jammer dat de dingen die ze hebben ontdekt nergens over gaan want zowel de Duitse als de Nederlandse rechtszaak gaan niet over het formaat van de hardware maar over het kopiëren van het design. En er is maar 1 afbeelding die dat in een keer inzichtelijk maakt: it’s not the size that matters, it is the shape…