Grabbit iPad-houder van Nederlandse bodem

De Amerikaanse architect Andrew Tang en Nederlandse industrieel ontwerper Roy Gilsing hebben samen een iPad-houder ontwikkeld met de toepasselijke naam Grabbit. De houder bestaat uit een draaibare hardcase met een leren handgreep. Gilsing:

“De iPad is een waardevol en kwetsbaar bezit,’zegt Gilsing, ‘we wilden iets ontwerpen dat meer zekerheid, comfort en gebruiksgemak zou geven bij het vasthouden en gebruiken van je iPad en het bovendien optimaal zou beschermen. En natuurlijk wil je er ook mee gezien kunnen worden, dus het moest een stijlvol product worden”.

Het was voor de twee een uitdaging om zelf een product te ontwikkelen zonder dat een klant het voor het zeggen zou hebben. De harde kunststofbehuizing zorgt voor een stevige verbinding met je iPad en biedt bovendien maximale bescherming terwijl alle knoppen en de dock-connector toegankelijk blijven.Een kwalitatieve leren greep zorgt voor een stijlvolle en comfortabele afwerking. De greep kan aangepast worden aan de maat van je hand in drie standen. De iPad kan in zowel horizontale als verticale positie worden gebruikt met de houder en een eenvoudig afneembare kap biedt bescherming voor je iPad-beeldscherm.

De Grabbit iPad-houder is te op dit moment te bestellen via de fund-raising website Kickstarter (tot 13 januari). Een nieuwe manier om creatieve ideeën en ambitieuze initiatieven te financieren en te stimuleren. De Grabbit iPad-houder is verkrijgbaar in de kleuren cognac-bruin en zwart. Meer informatie kun je vinden op iPadgrabbit.com

Via: Graficus.nl