Gerucht over een 7 inch iPad die lijkt op een oversized iPhone 4

Vandaag doken er weer nieuwe geruchten op over de volgende generatie iPad met een 7 inch touchscreen. Dit keer via medewerkers van de Foxconn fabriek in de Chinese stad Shenzhen. De Medewerkers van fabriek zeggen dat de volgende generatie iPad een  7 inch touchscreen krijgt en qua vormgeving erg veel lijkt op de iPhone 4. Als Apple de 7 inch iPad nog dit jaar wil introducren dan moet dat al vrij snel want 26 november is het Black Friday, de dag na Thanksgiving waarop Amerikanen niet alleen een vrije dag hebbben maar ook massaal hun kerst inkopen inslaan. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstinkopen.

De eerst volgende tablet met een 7 inch touchscreen die in Nederland op de markt komt is de Samsung Galaxy Tab, inmiddels al te bestellen via een pre-order voor € 749,99 via Dixons en de verwachting is dat de Tab vanaf 1 november te koop zal zijn in Nederland.

Samsung werkt ook aan een een 10 inch Tablet en de Samsung Galaxy Tab zou vooral concurrentie moeten bieden aan de 7 inch iPad die op dit moment alleen nog bestaat in het geruchten circuit.

Gisteren verscheen er een hands-on video van Samsung over de Galaxy Tab waarin je de mogelijkheden van de Tab kan zien.