Gay Krant vanaf aanstaande dinsdag ook op de iPad

Terwijl er vandaag bij een gay-parade in de Servische hoofdstad Belgrado nog gewonden vielen door acties van orthodoxen was er vandaag voor Nederlandse homoseksuelen, lesbiennes en biseksuelen ook nog positief nieuws. De Gay Krant zal vanaf aanstaande dinsdag ook te koop zijn via de App Store. Al drie nummers lang verschijnt de Gay Krant niet alleen op papier, maar ook in digitale vorm voor iPad gebruikers. Toch was het voor bezitters van een iPad tot en met vandaag nog niet mogelijk deze digitale versie te downloaden. Eerst moest Apple nog goedkeuring geven. Die is nu binnen en vanaf dinsdag 12 oktober is de Gay Krant app voor iedereen wereldwijd te koop.

Op de website van de Gay Krant staat dat met een beetje geluk de iPad uitgave al in de loop van maandag 11 oktober  online te koop zal zijn. Om dat te vieren heeft de Gay Krant een bijzondere verrassing voor de eerste 100 lezers die de Gay Krant bestellen via hun iPad.

De Gay Krant is een tweewekelijks verschijnend Nederlands tijdschrift voor homoseksuelen, lesbiennes en biseksuelen. Het tijdschrift verscheen voor het eerst in januari 1980, toen nog als maandblad.