Gaat het iPad instapmodel 449 euro kosten?

A Mac heeft iets moois bedacht om bezoekers te trekken naar hun website. Ze hebben eerder deze week als eerste bedrijf in Nederland de verkoopprijs van de 16GB iPad met WiFi bekend gemaakt. Zo gaat de het instapmodel van de iPad bij A Mac vanaf eind maart voor 449 euro over de toonbank. Inmiddels is dit bedrag nergens meer te vinden op de website van A Mac en zijn de prijzen weer aangepast aan de dollar prijzen die Apple Nederland ook op de website heeft staan?

Op de Nederlandse Apple website staat onder andere dat de iPad een revolutionair apparaat is voor een ongelooflijke prijs maar de vermelde prijzen zijn een week na de introductie van de iPad nog steeds in Amerikaanse dollars. Wij zijn inmiddels overtuigd van de iPad maar willen ook wel graag de Nederlandse prijs weten….

We hebben vorige week de bovenstaande Amerikaanse bedragen van de iPad’s in dollars omgerekend met de toen geldende dagkoers naar euro’s en voorzien van 3,5% invoerrechten en 19% B.T.W. en dan komen wij op de volgende bedragen uit:

iPhone Service Point biedt de mogelijkheid om je aan te melden op de iPad nieuwsbrief. Op het moment dat de iPad beschikbaar is in Nederland zowel de WiFi als de 3G versie zullen ze dit direct laten weten aan de mensen die zich hebben aangemeld. Mochten ze de mogelijkheid krijgen om de iPad ook te leveren dan is het ook mogelijk om direct een iPad te reserveren. Aanmelden voor de iPad nieuwsbrief kan via deze link.

Meer over de prijs van de iPad kan je hier lezen.