Eerste unboxing (video) reviews van de iPad online

De eerste unboxing reviews van de iPad zijn vanmorgen online verschenen. In willekeurige volgorde de reviews van Andy Ihnatko van de Chicago Sun-Times, de Britse acteur en blogger Stephen Fry, Tim Gideon van PCMag, en Walt Mossberg van de Wall Street Journal.

David Pogue van de New York Times heeft een review geschreven over zijn eerste bevindingen. Wat in alle reviews opvalt is dat iedereen zeer positief is over de iPad. De reviewers hebben een week geleden een review exemplaar ontvangen van Apple en er zijn natuurlijk ook minpunten. Het ontbreken van Flash noemt PCMag een nadeel maar ook David Pogue en  Edward C. Baig van USA Today noemen het een minpunt. Het typen op de iPad is bij de meeste reviews een punt van kritiek maar in landscape mode nog enigszins bruikbaar.

Er zijn ook nieuwe ontdekkingen gedaan door de reviewers, zo ontdekten David Pogue en Walt Mossberg dat de iPad meer dan 12 uur continue video kan afspelen in plaats van de verwachte 10 uur en dat is zo’n 15% meer accu capaciteit dan verwacht.

Gawker heeft een handig overzicht gemaakt van de eerste conclusies van de reviewers en veel kijkplezier!