Eerste rijen voor de Apple Stores om een iPad te bemachtigen

Afgezien van Greg Packer die al twee dagen zit te wachten voor een Apple Store om een iPad te bemachtigen komen er op dit moment steeds meer Amerikanen aan bij de Apple Stores om maar op tijd te zijn voor de opening en de start van de iPad verkoop.

Op dit moment is het nog rustig en staan er pas 15 mensen te wachten voor Apple’s vlaggenschip, de Apple Store op 5th avenue in New York. De meesten hebben een pre-order en zijn verzekerd van een iPad. Het is niet nodig om uren van tevoren in een rij te gaan staan, zoals bij de lancering van een nieuwe iPhone meestal wel het geval is. Mensen die geen pre-order hebben moeten aansluiten in een aparte rij vanaf 6:30 uur, en dat is twee en half uur voordat de Apple Store zijn deuren opent.

Later vandaag zal het ongetwijfeld drukker worden bij de Amerikaanse Apple Stores. Uit een schatting een week na de start van de pre-orders bleek dat er binnen een week 700 pre-orders waren geplaatst per Apple Store in de VS. De dranghekken zijn vast nog wel nodig….

Foto’s via: Engadget