Een iPad in de aanbieding koop je natuurlijk niet bij de MediaMarkt

Vandaag kwamen we op enkele blogs tips in de vorm van een blogbericht tegen voor een aanbieding bij de MediaMarkt. Soms zelfs voorzien van een affiliate link. Niets mis mee maar daarmee wekken de blogs bij veel lezers natuurlijk wel de indruk dat je een buitenkans dreigt mis te lopen die je snel moet kopen. In dit geval een iPad bij de MediaMarkt die vandaag niet voor 479 euro over de toonbank gaat maar voor 444 euro. Klinkt leuk alleen is dit helemaal geen aanbieding.

Ten eerste omdat je bij de MediaMarkt maar één jaar garantie krijgt (staat op de bon bij aankoop van Apple producten) en ten tweede omdat je diezelfde iPad bij Dixons op dit moment te koop is voor slechts €439 en daarbij krijg je bij Dixons ook nog eens standaard 3 jaar garantie. Deze actie is alleen vandaag en morgen 18 augustus 2012 geldig. Dixons geeft op de andere iPad modellen €20 korting. Als je student bent heb je nog meer geluk want dan krijg je ook nog eens 5% extra studentenkorting.

Als je dus echt je slag wil slaan: koop je bij Dixons en niet via vage blog berichten die de indruk wekken dat je een koopje mist. Je mist bij de MediaMarkt namelijk ook nog eens twee jaar garantie omdat de in-store Apple Stores in de MediaMarkt gewoon van Apple zelf zijn. En nee we verdienen helemaal niets met deze tip…