Duitse T-Mobile tarieven voor de iPad 3G uitgelekt

Volgens een gerucht in een Duitse krant is T-mobile Duitsland druk bezig met de voorbereidingen voor iPad abonnementen. Volgens de krant Euro am Sonntag heeft T-Mobile onderzoek gedaan naar verschillende abonnementsvormen met de bijbehorende snelheden en tarieven. Bestaande T-Mobile klanten gaan €25 per maand betalen voor een iPad abonnement en nieuwe €35. Interessant is dat T-Mobile ook kijkt naar abonnementen op basis van gebruik. Zo zou je alleen moeten betalen als je gebruik maakt van een dataverbinding.

InNederland is de  pre-paid data variant momenteel in opkomst bij meerdere providers. Wij kunnen een data-abonnement voor een iPad via T-Mobile niet echt aanraden. Het netwerk is met name in de randstad nu al overbelast en met de komst van de iPad en een nieuwe iPhone deze zomer zal dat alleen maar erger worden. Groot voordeel van de iPad is dat hij gewoon los te koop is en dat je niet gebonden bent aan een telecom provider.

De iPad 3G is eind april te koop in Duitsland. Wanneer de iPad in Nederland in de winkel ligt is nog steeds niet duidelijk.

Bron: Stylecowboys.nl