Design-prototype van de iPad mini gespot op IFA beurs

Op de IFA 2012 consumenten elektronica beurs in Berlijn kwam een redacteur van de Duitse website Giga een design prototype van de iPad mini tegen. Op dit moment nog steeds een gerucht maar het Prototype van de iPad mini toont wel exact wat we de afgelopen tijd uit het geruchten circuit vernomen hebben. Een display met een scherm oppervlakte van 7,85 inch en de iPad mini is dunner dan een iPhone 4S.

Het design-prototype van de iPad mini was te zien bij de zogenaamde Shenzhen stands op het Berlijnse IFA beursterrein. Een plek op de beurs die minder populair is vanwege de goedkope (naamloze) accessoires, hardware van onbekende fabrikanten en industriële componenten. Naast een “iPhone 5 sleeve” kwam de redacteur van het Duitse Giga een bijzonder design-prototype van de iPad mini tegen die hij uitvoerig vast heeft weten te leggen.

Fabrikanten van sleeves maken voor toekomstige iPhone en iPad modellen mallen om goed passende hoesjes te maken. De formaten van de iPad mini zijn in China geen geheim meer omdat sommige fabrikanten van sleeves en hoesjes de maten onder embargo van Apple krijgen. Tot nu toe is bij alle iPads dat embargo geschonden. Hieronder een indicatie hoe de iPad mini die Apple in oktober gaat introduceren eruit zal zien.