De Standaard iPad App is nu te koop

De Standaard iPad applicatie is zojuist verschenen in de App Store. De iPad applicatie van De Standaard brengt de krant met een fantastische opmaak, heldere navigatie en prijswinnende fotografie. Handig en snel doorbladerbaar, net als de papieren krant, en steeds binnen handbereik.

Via DS-app download je de volledige krant van De Standaard inclusief al zijn bijlagen voor € 0,79, voor de weekendeditie betaal je € 1,59 via een in-app aankoop of neem een abonnement.

Exclusief voor de iPad is er een Ooggetuige functie in de applicatie verwerkt met de beste foto’s. De fotoredactie van De Standaard selecteert elke dag de beste nieuwsbeelden van die dag in Ooggetuige.

De iPad-app van De Standaard maakt volop gebruik van de internetverbinding van de iPad. Telkens als je de applicatie opstart, haalt hij het meest recente nieuws van De Standaard Online zodat je op elk moment bij bent met het nieuws van de dag. Het nieuws wordt weergegeven in 10 handige nieuwscategorieën (Binneland, Buitenland, Beroemd, Geld & Gezin,Opinie,..), zelfs inclusief de laatste weerberichten, de TV-gids en de actuele verkeersinformatie.

Functies van De Standaard iPad-app:

  • De volledige krant in woord en beeld
  • De beste fotografie in Ooggetuige
  • Offline downloaden met één knop
  • Delen van berichten via Facebook & Twitter
  • Shake-to-update
  • Personaliseer het menu

De Standaard iPad app is een universele applicatie zodat hij ook te installeren is op een iPhone. Het design en de ontwikkeling van de applicatie is gedaan door MobileWeb. Om iPad lezers kennis te laten maken met de DS-app krijg je er 5 digitale edities van de krant bij. De Standaard iPad applicatie is te koop in de App Store voor € 3,99

Dank aan Danny Lein voor de tip!