De leukste persiflages en grappen over de iPad 2 introductie

Bij de lancering van een nieuwe iPad horen ook de grappen en persiflages over Apple, de iPad 2 en de mensen die de iPad 2 moeten promoten in de promo video’s van de iPad 2. Inmiddels zijn er al zo’n stuk of zes verschenen. Hierbij een selectie.

De eerste is van Charlie Brooker en spreekt voor zich en als je hem niet kent bekijk dan ook deze video, de tweede is meer een parodie op de Apple medewerkers die de iPad 2 moeten promoten in de iPad 2 video:

“We also have the A5 chip. I don’t know what that means and odds are you don’t either, but it kinda reminds me of A1 steak sauce and that’s good! That’s DAMN good!”

De derde is van ooJLEoo die al enige tijd persiflages maken over nieuwe Apple producten en die iedereen op dit moment probeert te imiteren zoals de bijdrage van Conan O’Brien die je in de laatste video ziet.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=qNSn6AtdSGM’] [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=BW37nPzpAwY’] [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=ZvG0fbdMwGc’] [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=T23Ivsa_gd0′]