De Cideko AD03 Transformer de beste iPad houder die op dit moment te koop is

Naar een goede houder voor de iPad zijn we enige tijd op zoek geweest maar we hebben hem gevonden, de Cideko AD03 iPad houder. Wat bijzonder is aan de Cideko iPad houder is dat hij in verschillende standen te gebruiken is. Niet alleen horizontaal en verticaal maar je kan de houder ook gebruiken als houder om een e-book te lezen of een website te bezoeken.

De Cideko AD03 iPad houder zit verpakt in een witte doos met opdruk. De houder zelf zit verpakt in een hard plastic verpakking plus een enveloppe van karton met de gebruiksaanwijzing.

De iPad houder voelt zeer degelijk aan en is gemaakt van goede materialen. De bijgeleverde gebruiksaanwijzing geeft tips voor gebruik maar de iPad houder is qua ontwerp zo goed gemaakt dat je die niet echt nodig hebt.

De onderkant van de houder is gemaakt van rubber waardoor de houder en de iPad niet gauw van een tafel kunnen afglijden. Om een iPad horizontaal in de houder te plaatsen kan je de Cideko houder eenvoudig vergroten via een knopje. De houder schuift vanzelf open door een mechanisme wat werkt via een veer. De breedte van de houder is in twee maten in te stellen zodat je een iPad met een (dunne) hard shell of cover direct kan gebruiken in de houder.

Als je de iPad in de houder schuift voel je meteen dat de houder goed gemaakt is. De iPad is niet topzwaar en kan niet snel omvallen. De afgelopen tijd hebben we zo’n 3 iPad houders gestest die we opgestuurd kregen voor een review maar er was er geen één goed genoeg voor publicatie. De Cideko AD03 iPad houder is dat wel en is de beste iPad houder die er op dit moment verkrijgbaar is.

De Cideko iPad houder is te gebruiken om op het web te browsen zonder dat je de iPad steeds moet vasthouden, om een e-book te lezen, een film te kijken, om documenten te schrijven, als houder tijdens het koken maar ook voor het behoud van je iPad als je kleine kinderen een iPad laat gebruiken.

Technische specificaties:

 • Maximale breedte bij gebruik van iPad in verticale positie met hard shell is 194 mm
 • Maximale breedte bij gebruik van iPad in horizontale positie met hard shell is 247 mm
 • Maximale breedte van de iPad met hard shell in de houder is 11 mm
 • Horizontaal en vertikaal stabiel plaatsen van uw iPAD
 • Fraai, elegant, doordacht en hoogwaardig ontwerp
 • Portable en eenvoudig verstelbaar
 • Solide voetjes van rubber die glijden voorkomen.
 • Gemaakt van hard plastic, rubber en aluminium.

Afmetingen

 • Min.: 231(L)X101(W)X55(H)mm
 • Max.:287(L)X101(W)X55(H)mm
 • Gewicht 178 gram

De Cideko iPad houd heeft aan de linker en rechterkant een uitsparing voor de dock connector en kan ook in horizontale als verticale positie met een dock connector gebruikt worden.

De Cideko AD03 Transformer iPad houder is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. Onder andere bij SnelWebshopOneDayPrice en iSupplies De adviesprijsprijs van de AD03 bedraagt € 49,95 (inclusief btw). Wij vinden het de beste iPad houder die er op dit moment te koop is.