Chinese vrachtbrief toont aan dat de iPad 3 al onderweg is

Deze week verwachten we de officiële aankondiging en uitnodiging van Apple voor de iPad 3 keynote die op 7 maart gehouden zal worden. Volgens de Taiwanese website Apple.pro is Apple zelfs al begonnen met het verschepen van de derde generatie iPad. Dat blijkt uit een vrachtbrief die uitlekte via een Chinees forum.

De vluchten gaan vanuit China op dit moment alleen nog naar de drie grootste luchthavens in de Verenigde Staten. Volgens een gerucht start de verkoop van de iPad op vrijdag 9 maart.

We noemen de derde generatie iPad, iPad 3 maar het is ook heel goed mogelijk dat we op 7 maart slechts een iPad 2S te zien krijgen. De volgende generatie iPad zal niet alleen sneller zijn dan zijn voorganger maar volgens geruchten is de iPad ook voorzien van een Retina display en een betere camera.

Interessant is ook dat Apple in maart nog een tweede product gaat lanceren, wat dat is blijft voorlopig nog even geheim. Het zou om een verbeterde Apple TV kunnen gaan met ondersteuning voor de huidige 1080p norm.

iPad 3 luchtbrug van China naar VS al gestart blijkt uit uitgelekte vrachtbrief