Boek van Aliefka Bijlsma, Mede namens mijn vrouw gratis verkrijgbaar als e-book

Aliefka Bijlsma en uitgeverij Augustus stellen het e-book van haar nieuwste boek Mede namens mijn vrouw vanaf vandaag gratis beschikbaar. Via de website van Aliefka Bijlsma, Augustus.nl en ebook.nl is het mogelijk om het boek gratis te downloaden als e-boek. Mede namens mijn vrouw is de eerste literaire roman die volledig gratis te downloaden is.

Over Mede Namens Mijn Vrouw:

Consul-generaal was voor iemand met zijn bagage natuurlijk niet helemaal de bedoeling, dat wist iedereen. En al helemaal niet in Rio. Maar ach, denkt Melchior Steenbergen, op zijn negenenvijftigste liggen er zeker nog twee ambassadeursposten in het verschiet. Om Rio – en zichzelf – weer op de kaart te zetten organiseert hij een Culturele Manifestatie. De goden lijken hem echter niet goedgezind: zijn tweede man is een zeurderige bureaucraat die hem in de weg zit met regeltjes. En zijn kersverse vrouw, de avontuurlijke fotografe Leandra, kan op een dag niet meer uit bed komen. Diagnose: ME.

Met subtiele humor en mededogen leidt Aliefka Bijlsma haar hoofdpersonage de morele afgrond in. Vanuit verschillende gezichtspunten confronteert ze haar personages met in het leven gemaakte keuzes. Mede namens mijn vrouw is een invoelbare tragikomedie die de lezer handenwringend achterlaat.

Mede namens mijn vrouw is gratis verkrijgbaar als e-boek maar ook te koop voor €19,90 via o.a. Bol.com

Tip via: Reinier Evers, trendwatching.com