Best Buy gaat de iPad verkopen met slechts 15 iPads per winkel

Dat de eerste voorraad iPads al op is kon je afgelopen zaterdag al lezen op ons blog, de volgende containers met iPads zijn vanaf 12 april weer te koop. Mocht je er alsnog een willen bestellen dan kan dat via USA2YOU.nl zodat je rond 15 april een iPad in huis hebt.

De lancering van de iPad aanstaande zaterdag in de Verenigde Staten zal door het tekort aan iPads ook vreemd verlopen. Per Apple Store zullen er enkele honderden mensen een iPad kunnen ophalen die ze via internet hebben besteld via een voorinschrijving.

De Amerikaanse winkel Best Buy gaat de iPad vanaf zaterdag ook verkopen maar er is alleen een probleem: per winkel zijn er 15 iPads beschikbaar. Dat is overzichtelijk want de eerste 15 mensen die in de rij staan voor een iPad kunnen er een bemachtigen. Per winkel zijn er 5 16GB, 32GB en 64GB modellen beschikbaar. Volgens een bericht op Engadget komt de volgende “doos” met iPads pas weer rond 11 april. Ook dan zullen het er weer 15 zijn. Amerikanen die een iPad willen bemachtigen kunnen beter nu vast beginnen met kamperen voor een Best Buy winkel.

Best Buy heeft 675 winkels in de Verenigde Staten en daar worden aanstaande zaterdag 10.125 iPads verkocht.