Apple dure hobby? Tod’s is nog veel erger….

Apple liefhebber is een dure hobby zeker nu Apple steeds meer portable gadgets per jaar gaat lanceren. Als je daarnaast zoals ik ook nog eens een vriendin hebt die liefhebber is van Tod’s tassen dan zou je bijna advertenties gaan plaatsen op MobileMac om het te kunnen bekostigen ;)

Eerder deze week was er nog hoop want toen verscheen alleen een vrij onschuldige gratis Tod’s iPad applicatie maar nu blijkt dat Tod’s nog een verassing in petto had: iPad cases. Die van alligator huid valt helaas in het smaakpatroon van mijn vriendin en kost slechts € 3480

Tod’s iPad applicatie

Tod’s lanceerde onlangs de iPad applicatie ‘My Life is in this Bag’ een interactieve applicatie die een kijkje in het leven geeft van zes vrouwen. Een sociaal type, een intellectueel, een wereldreiziger, moeder, zakenvrouw en het artistieke type.

Wat de vrouwen gemeen hebben is natuurlijk een Tod’s D Bag. Leuker is dat ze Tod’s toestemming hebben gegeven om de inhoud van de D Bag te fotograferen. De inhoud van de tassen is de basis van de applicatie zodat je niet alleen de collectie van Tod’s kan aanschouwen maar ook via een persoonlijke video meer te weten komt over het leven van de eigenaresse van de bijbehorende Tod’s tas. In de applicatie zitten ook grappige elementen verwerkt zoals recepten, boeken tips die je kan e-mailen, persoonlijke foto’s, agenda’s en nog veel meer.

De My Life is in this Bag iPad applicatie is 156MB groot en gratis verkrijgbaar via de App Store.

Tod’s iPad cases

Naast de vrij onschuldige iPad applicatie dan nu het slechte nieuws, althans voor mij dan. Tod’s heeft een van de duurste iPad cases ontworpen, gemaakt van alligator huid voor $4,900 Verkrijgbaar in de kleuren blauw, donker en licht bruin. Aan de kansarme Tod’s liefhebbers is ook gedacht de kalfslederen iPad case is al verkrijgbaar voor $495 Nadeel is alleen dat die er dan weer niet uitziet.

Voor mij is er nog hoop want ze zijn pas in november te koop en nieuwe producten van alligator huid zijn hier volgens mij ook nog eens verboden om te importeren ;)

Nu nog alleen het Tod’s tassen probleem op zien te lossen….